Οι Super Διαιτολόγοι

Υβόνη Κατεργάρη

Γεννήθηκε στο Βόλο. Αποφοίτησε από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας. Πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου στο τμήμα της Χειρουργικής Κλινικής και στα εξωτερικά ιατρεία του Διαιτολογικού τμήματος, ενώ παρακολούθησε και ενδονοσοκομειακά μαθήματα πάνω στα κυριότερα ιατρικά θέματα. Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με τίτλο‘’Διατροφικά συμπληρώματα κατά την κύηση’’ που βαθμολογήθηκε με άριστα για την οποία συνεργάστηκε με τη μαιευτική κλινική Ακεσώ του Βόλου και με ιδιωτικά ιατρεία γυναικολόγων. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ). Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και ημερίδων.

Κυριακή Παπά

Γεννήθηκε στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και εκπόνησε την ερευνητική πτυχιακή της, με  θέμα ‘’ Διατροφικές συνήθειες και εκτίμηση διατροφικής κατάστασης των εφήβων του νομού Καβάλας’’ που βαθμολογήθηκε με άριστα (10).

Ευαγγελία Χαλίκου

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο. Η πτυχιακή της εργασία με τίτλο ”Σκορ Μεσογειακής Διατροφής και συσχέτιση με βιολογικούς δείκτες καρδιαγγειακών νοσημάτων” , με ερευνητικό κομμάτι σε 50 νοσηλευόμενους καρδιοπαθείς ασθενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικής, βαθμολογήθηκε με άριστα (10). Έχει πιστοποιημένη μετεκπαίδευση στο μητρικό θηλασμό. Παρακολουθεί συνεχώς συνέδρια και ημερίδες σχετικά με την διατροφή.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s